Keddi KÖSZÖNÖM#6.

Kicsit szégyellem, hogy csak most írom le ezt, ugyanakkor sablonos sem szerettem volna lenni, ugyanis ma a CSALÁDOMNAK köszönök mindent! Meg lehet-e ezt egyáltalán fogalmazni szavakkal? Nem tudom, de megpróbálom, hiszen “A jó író az, aki megfogalmazza a megfogalmazhatatlant.”

KÖSZÖNÖM a szüleimnek, hogy felneveltek, támogattak, embert faragtak belőlem, mellettem álltak,  megvédtek, tanítottak, szerettek!
Köszönöm Édesapámnak, hogy éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy ne szenvedjünk hiányt semmiben! Köszönöm, hogy lehetőséget biztosított ahhoz, hogy utazhassunk, világot láthassunk! Köszönöm a történeteit, a beszélgetéseket! Köszönöm, hogy sok mindent tanulhattam a vele való kapcsolatom által!
Köszönöm Édesanyámnak a gondoskodását, a nyitottságát a gyermekei felé! Köszönöm áldozatos munkáját értünk! Köszönöm a beszélgetéseket és a hasfájásig tartó közös röhögéseket! Köszönöm a finom ebédeket, az együtt énekléseket, a kölcsön adott autót, az éjszakai fuvarokat, a vigasztalásokat….!

KÖSZÖNÖM a testvéreimnek az együtt töltött boldog gyermekkort, a rengeteg csintalanságot, a sok-sok nevetést! Köszönöm azt, hogy még a mai napig jó testvérek vagyunk és szeretjük egymást!
Köszönöm a Legidősebb Öcsémnek a közös bulikat, a gyerekkori marhulásokat, a megosztott lakhelyet, amikor a fővárosba megyünk partyzni, az őszinte beszélgetéseket!
Köszönöm a Legidősebb Húgomnak a sírvanevetős napokat, azt, hogy egymás mellett voltunk a balesetek, műtétek idején, köszönöm a kölcsönkapott-adott holmikat, a bolondos beszélgetéseket!
Köszönöm a Fiatalabbik Húgomnak, amikor megcsinálta a frizurámat, elolvastuk egymás írásait, ezekről beszélgettünk, a közös kávézásokat, a hatalmas röhögéseket!
Köszönöm a Középső Öcsémnek a szeretetét, a segítőkészségét! Köszönöm, hogy rengeteg élményt adott, hogy már-már a pótanyukája lehettem!
Köszönöm  a Legkisebb Öcsikémnek a ragaszkodását, a hatalmas beszólásait, a cukiságát, a közös sétákat, futásokat, játszásokat!

KÖSZÖNÖM a nagyszüleimnek a tanításokat, a meséket, a beszélgetéseket!
Köszönöm a távolabbi rokonoknak azt, hogy olyan sokszínűek, mindenki hozzátesz valamit a családhoz és ettől élvezem nagyon, amikor a társaságukban lehetek!
Köszönöm az együtt töltött ünnepeket, a közös étkezéseket, a karácsonyi ajándékbontást és a húsvéti tojáskeresést!

Köszönöm azt a biztos hátteret, amit ez a csapatnyi ember, a családom ad nekem! ❤

Üdv, Honey*

család

Reklámok

2 thoughts on “Keddi KÖSZÖNÖM#6.

  1. Ez nagyon szép lett! 6-an testvérek… ez olyan csodálatos lehet.
    Nagyon jó volt olvasni, és szerintem amennyire ilyesmit egy oldalban megfogalmazni meg lehet, annyira neked sikerült! Jó volt olvasni!

    Kedvelés

    • Örülök neki! 🙂 Valóban nagyon jó, hogy ilyen sokan vagyunk. A legszebb ajándék, amit a szüleinktől kaptunk, hogy egymás testvérei lehetünk.

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s